Honden dagopvang

Een tweede thuis voor uw hond

Wanneer u één of meerdere dagen per week overdag niet voor uw hond kunt zorgen, bijvoorbeeld in verband met uw baan, dan is wellicht dagopvang iets voor uw dier. U kunt zorgeloos uw taken doen, en uw hond vermaakt zich prima met andere bekende honden in een vertrouwde omgeving.

Voor uw gemak kunt u uw hond brengen en ophalen buiten de reguliere openingstijden van het dierenpension. Honden van de dagopvang worden in eerste instantie ondergebracht in een apart deel van het pension. Via een aparte ingang kunt u toegang krijgen tot dit gedeelte. Deze service geldt alleen voor vaste klanten van de dagopvang. Onze dagopvang is alleen mogelijk op werkdagen.

Doordat uw hond geregeld komt, raakt het gewend aan het ritme in het dierenpension. Zo kan het zijn dat het pension aan gaat voelen als een tweede thuis voor uw hond. Zo staat uw hond 's ochtends weer kwispelend voor het pension.

Prijzen per dag (per 1 oktober 2017):

Kleine hond:
Middel grote hond:
Grote hond:

€ 8,50
€ 10,50
€ 12,50

* Voor een hond die alleen moet zitten, om welke reden dan ook geldt de dagprijs voor een grote hond
Risicovolle rassen zijn alleen toegestaan in overleg

De honden oppas in de regio Nijmegen, Wijchen, Arnhem en Oss

Aangezien onze dagopvang in het Knooppunt Bankhoef ligt, is de Prinsenbankhoeve snel en eenvoudig te bereiken. Vanaf de Dagopvang bent u zo weer op weg naar uw werk. Via de A50 vervolgt u zo uw weg richting bijvoorbeeld Den Bosch, Eindhoven of Arnhem. Via de A326 bent u zo in Nijmegen, of vervolgt u uw weg richting de A73.

Een dagopvang is dus een goed alternatief voor een honden uitlaatservice. Uw hond wordt namelijk meerdere malen per dag uitgelaten. En komt u wat later thuis, dan is uw hond ook alvast gevoerd. Dit alles in een vertrouwde omgeving voor de hond. Een hondenuitlaatservice accepteert vaak ook geen honden die niet sociaal zijn ten opzichte van andere honden. Bij de Dagopvang van de Prinsenbankhoeve kunt u zo een hond wel kwijt. Hij kan namelijk ook in een individuele ren geplaatst worden.

Wilt u meer informatie of komt u graag langs voor een rondleiding, neem dan contact met ons op.
Omdat wij veel aandacht besteden aan de verzorging van de dieren, zijn wij telefonisch niet altijd goed bereikbaar. U kunt daarom misschien het beste contact opnemen via de mail; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve is aangesloten bij Branche vereniging Dibevo


Dierencentrum Prinsenbankhoeve Aequor Erkend Leerbedrijf

Manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen