Honden dagopvang

Een tweede thuis voor uw hond

Wanneer u één of meerdere dagen per week overdag niet voor uw hond kunt zorgen, bijvoorbeeld in verband met uw baan, dan is wellicht dagopvang iets voor uw dier. U kunt zorgeloos uw taken doen, en uw hond vermaakt zich prima met andere bekende honden in een vertrouwde omgeving.

Voor uw gemak kunt u uw hond brengen en ophalen buiten de reguliere openingstijden van het pension. Honden van de dagopvang worden ondergebracht in een apart deel van het dierenpension. Via een zijdeur kunt u met uw eigen sleutel toegang krijgen tot de dagopvang.  Deze service geldt alleen voor de dagopvang.

Doordat uw hond geregeld komt, raakt het gewend aan het ritme in het dierenpension. Zo kan het zijn dat het pension aan gaat voelen als een tweede thuis voor uw hond. Zo staat uw hond 's ochtends weer kwispelend voor het pension.

Prijzen per dag:

Kleine hond:
Middel grote hond:
Grote hond:

€ 8,00
€ 10,00
€ 12,00

De honden oppas in de regio Nijmegen, Wijchen, Arnhem en Oss

Aangezien de hondencrèche in het Knooppunt Bankhoef ligt, is de Prinsenbankhoeve snel en eenvoudig te bereiken. Vanaf de Dagopvang bent u zo weer op weg naar uw werk. Via de A50 vervolgt u zo uw weg richting bijvoorbeeld Den Bosch, Eindhoven of Arnhem. Via de A326 bent u zo in Nijmegen, of vervolgt u uw weg richting de A73.

Een dagopvang is dus een goed alternatief voor een honden uitlaat service. Uw hond wordt namelijk meerdere malen per dag uitgelaten. En komt u wat later thuis, dan is uw hond ook alvast gevoerd. En dit alles in een vertrouwde omgeving voor de hond. Een hondenuitlaatservice accepteert vaak ook geen honden die niet sociaal zijn ten opzichte van andere honden. Bij de Dagopvang van de Prinsenbankhoeve kunt u zo een hond wel kwijt. Hij kan namelijk ook in een individuele ren geplaatst worden.

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve is aangesloten bij Branche vereniging Dibevo


Dierencentrum Prinsenbankhoeve Aequor Erkend Leerbedrijf

Manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen